Utskriftsvennlig versjon

Mange nye sorte belter i klubben


Publisert: 30.06.2019
Da er årets store høydepunkt, sommerleiren i Tønsberg, over. Fire dager med trening, fantastiske instruktører og godt selskap, kulminerte i elleve nye sorte belter til klubben.

Sommerleiren i Tønsberg er årets store høydepunkt for alle karate-utøvere i Ås karateklubb. Det er fire dager med trening med forskjellige Senseier (instruktører) av internasjonal standard, inkludert forbundets egen sjefsinstruktør, Sensei Kawasoe.

Elevene deles inn i flere partier, og vanligvis er det godt over hundre deltakere, med alle beltefarger og i alle aldere. Ås karateklubbs egen Sensei Thomas startet leiren sammen med Sensei Frank Bruun fra Tønsberg på torsdagen. I år var det også et eget barneparti på lørdagen med noen av forbundets juniorinstruktører.

Mange deltakere gjør leiren til et svært hyggelig og sosialt arrangement. Elever fra andre
klubber gir nye venner! I tillegg til trening på dagtid, skjer det sosiale ting på kvelden.

Sommerleirens toppunkt er graderingen til dan - sort belte. Det ble storeslem på gradering for Ås i år - alle klubbens elever som skulle gradere stod! Vi gratulerer Tove Bjørneby, Lisa Mari Furnes, Kristin Aasestad, Marita Walheim Syversen, Siv A. Espedal, Fadi Suliman, Lars Rosenfeld, Jim Olav Hansen, Emil Magnus med Shodan (1. grad sort belte), og Lars Kristian Saltermark og Rune Thorvaldsen med Nidan (2. grad sort belte)!

Deltakere fra Ås karateklubb på sommerleiren i Tønsberg.