Ofte stilte spørsmål i forbindelse med korona


Publisert: 06.06.2020
Lurer du på noe i forbindelse med Covid-19-smitte og karatetrening? Nedenfor finner du våre ofte stilte spørsmål om dette temaet.

Hvem kan trene på fellestreninger?

Svar: alle

Hvordan melder jeg meg på treninger?

Du melder deg på via treningssenterets bookingsystem her.

Du behøver medlemsnummeret ditt for å logge inn. Om du ikke har det, send en e-post til post@aastreningssenter.no, så får du det tilsendt. Passordet er din fødselsdato (ddmmåååå).

Hvilke regler gjelder for trening?

Vi forholder oss til FHI sine regler for idrettsaktivitet. Du kan lese mer om disse på Kampsportforbundets sider her.

Hvorfor trener vi ikke inne?

Klubben er en del av Ås fysioterapi og treningssenter. Det betyr at vi må følge reglene for treningssenterbransjen. Den har strenge krav til renhold, avstand og antall kvadratmeter per deltaker. 

Hva med gradering?

Styret har besluttet å forskyve de neste to graderingene, forutsatt at treningene kan gjennomføres på mer normalt vis fremover. Dersom smittespredningen tillater trening resten av 2020, flyttes vårens gradering til midten av høstsemesteret, og graderingen i desember flyttes til vinter 2021.

Hva med klubbkontingenten? (200 kr/semester)

Kontingenten for de elevene som har betalt i vårsemesteret videreføres til høsten. Alle nåværende medlemmer har altså betalt til klubben for ut 2020.

Hva med sommerens store høydepunkt, sommerleiren?

Det er med tungt hjerte forbundsstyret har besluttet å avlyse sommerleiren i 2020. Med smittevernhensyn, antallsbegrensninger og karanteneregler er det ikke gjennomførbart. Planene for leiren videreføres til 2021.