Utskriftsvennlig versjon

Informasjon om gradering


Publisert: 04.12.2020
P.g.a covid-19 og smitterestriksjoner kan vi ikke arrangere ordinær gradering. Gradering til nytt belte blir derfor gjennomført som en ordinær trening, med kun instruktører til stede.

Vi kan dessverre ikke ha tilskuere, og det er vi veldig lei oss for, for det pleier å være stor stas, men slik må det bli i 2020.

Gradering blir derfor gjennomført som en ordinær trening, med kun instruktører til stede, og pause mellom partiene så kohortene ikke blandes.  

Graderingsdato: 18. desember.

Kl. 17.30: Nybegynnere

Kl. 18.45: Videregående elever

Datoen er valgt for å gi elevene så mange treninger som mulig denne høsten.

Om det er noen som evt ikke kan den dagen, så får de gradere på nyåret.

Gradering koster kr. 200,- (dekker administrasjonskostnader, utgifter og nytt belte). De 200,- skal Vippses til Ås Karateklubb på 620935.
Vi ordner alt, dere må bare levere junior som vanlig.

NB! FORHÅNDSPÅMELDING KREVES. INGEN PÅMELDING, INGEN GRADERING.

Karate Kids tar en eksklusiv mini-avslutning på siste trening, og skal IKKE registrere seg i skjemaene ovenfor. De skal IKKE møte fredag.

Er eleven klar for gradering?

Det er stor variasjon i treningsmengden blant våre elever denne høsten. Noen har trent hver eneste økt siden mai, og andre har hatt seks måneders pause og trent av og på denne høsten. Vi oppfordrer foreldre og elever til å ta en snakk på forhånd om eleven er klar for gradering, eller om han/hun gjør best i å vente til 2021. Det er ingen skam i å hoppe over en gradering, og vente til man er ordentlig klar!